Kleine Campings Frankrijk - Top 10

Kleine campings Bretagne Frankrijk

Bretagne is het meest westelijke gebied van Frankrijk, in het noorden begrenst door Normandië en in het westen en zuiden aan de Atlantische Oceaan. Het gebied is rotsachtig en heeft steile kusten met prachtige eilanden, schitterende zandstranden en door wind en golven uitgesleten rotspoorten en grotten. U kunt er zeker campings vinden vlakbij de stranden. Ideaal voor kamperen met kinderen.

De 1500 km lange kustlijn van Bretagne heeft mooie vissersplaatsjes met prachtige baaien en stranden, waar het zeewater op de rotsen beukt. Indrukwekkend zijn de getijdeverschillen van Bretagne die in het noorden kunnen oplopen tot 15 mter. Ook het droogvallen van de vele bootjes in de havens is een prachtig gezicht. Aan de noordelijke grillige kusten van de Côtes d’Armor vindt u de spierwitte strandjes tegen de roze granieten rotsen.

In het westen van Bretagne ligt het ruige en indrukwekkende Finistère. In het noorden liggen de grillige kusten van de Côtes d’Armor met de spierwitte strandjes tegen de roze granieten rotsen.
 

Eens wat anders?

Tendi is een andere manier van kamperen. U logeert in een luxe safaritent of lodgetent. Ze staan op een twintigtal mooie rustige campings o.a. in Frankrijk.
kamperen frankrijk